RAKTÁROZÁS

Társaságunk székhelye a 6000 Kecskemét, Wéber Ede utca 10/A. szám alatti ipari-kereskedelmi ingatlanon található, ahol közel 2.000 m2 épület komplexum áll a partnerek rendelkezésére. Az ingatlanon társaságunk logisztikai tevékenységet és ingatlan hasznosítást is folytat. A központi irányítást és a logisztikai tevékenység nagyobbik részét a saját tulajdonban álló 6000 Kecskemét, Fuvar utca 1. szám alatt végezzük. 

Raktár logisztikai tevékenységünk ellátásához közel 40.000 m2 raktárterületet használunk Kecskemét frekventált övezeteiben. Raktáraink 3-10 m belmagassággal, a munka folyamatosságát biztosító elektromos és gázüzemű targoncákkal, és azok kezelésére képzett szakemberekkel rendelkeznek. Raktárainkban biztosítjuk az áruk raktári be- és kirakodását, osztályozását, megrendelések előkészítését, valamint számítógépes, vonalkódos nyilvántartó rendszerrel az áruk raktári nyilvántartását és az elszámolások elkészítését. Társaságunk rendelkezik iparvágánnyal, így a közúti árufogadás mellett a vasúti szállítás is megoldott.

A logisztikai outsourcing előnyei:

    • raktárépület, munkaerő és működő tőke felszabadítása
    • csökkenek a munkabér költségek
    • nő a társaság flexibilitása
    • mentesül a partner a speciális ismereteket igénylő szállítási, biztosítási szabályozások ismerete és felelőssége alól,
    • a társaság költséghatékonysága jelentősen nő