TÁRSASÁGUNKRÓL

A P-Development Kft. évtizedes tapasztalattal rendelkezik a logisztikai szolgáltatások területén, megfelelően képzett és jelentős szakmai gyakorlattal rendelkező munkatársai segítségével (jelenleg kb. 200-210 fővel) folyamatosan magas színvonalú szolgáltatások nyújtására képes. Ezekre az adottságokra építve a Társaság átvállalja a logisztikai tevékenység egészét azoktól a társaságoktól, amelyek felismerik az outsourcing előnyeit. Gazdasági társaságunk regionális logisztikai szolgáltató központ minősítést kapott.

Társaságunk a hazai logisztikai piacon a sikerességét elsősorban rugalmasságának és dinamizmusának köszönheti, melyre alapozva közepes és nagyméretű regionális társaságok, illetve multinacionális cégek leányvállalatainak logisztikai kiszolgálását is biztosítani tudja.

A P-Development Kft. megalakulása -2008 óta a ”Hírös Város” egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozásai közé tartozik. Az elmúlt években a vevői igényekhez igazodva több tízezer négyzetméter korszerű magasraktárt, új vontató és pótkocsi flottát állítottunk Partnereink szolgálatába.

A P-Development Kft.  MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási, valamint MSZ EN ISO 14 000:2015 környezetirányítási rendszer követelményei szerint működik. Ezen irányítási rendszerek hatékony működtetése teszi lehetővé, hogy megalapozottan vállaljunk felelősséget munkánkért.

Társaságunk minden dolgozója elkötelezett abban, hogy hosszú távon biztosítsa a cég eredményes működését, fenntartsa és ápolja a cég jó hírnevét. javítsa a cég, és ezen belül saját munkájának eredményességét. Társaságunk jó kapcsolatot ápol mind Kecskemét város Önkormányzatával, mind a helyi hatóságokkal.

Legfőbb célkitűzésünk, hogy a régió versenyképes szolgáltatója legyen. Ennek érdekében arra törekszünk, hogy ügyfeleink elvárásainak minél magasabb színvonalon tudjunk megfelelni, biztosítani tudjuk azokat a kapacitásokat, melyekkel ki tudjuk elégíteni a megnövekedett vevői szolgáltatási igényeket, ugyanakkor szolgáltatásaink racionalizálásával tovább növeljük tevékenységünk hatékonyságát.