Kilenc raklapnyi, összesen 2800 csomag szaloncukrot vitt ajándékba a P-Development Kft. a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház dolgozóinak karácsony alkalmából, megköszönve mindennapi, embert próbáló munkájukat.A boldogsághormonokat Dr. Csima Gyula ügyvezető és Bimbó Nikoletta logisztikai igazgató adta át Dr. Svébis Mihály főigazgatónak – írja közleményében a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház.

– Úgy gondoltuk, idén mindenképpen az egészségügyben dolgozók munkáját szeretnénk megköszönni. A koronavírus-járvány kapcsán tudjuk, megterhelő éven vagyunk túl mindannyian, és sajnos még nincs vége. Mi is érezzük ezt, hiszen a szolgáltató szektorban 7 nap, 24 órában kell rendelkezésre állnunk. Nyáron jelentős mennyiségű ásványvízzel támogattuk a kórházat, így karácsony közeledtével pedig azt gondoltuk, hogy nem eszközzel vagy műszerrel segítjük a kórház munkáját, hanem a dolgozókat ismételten meglepjük egy kis kedvességgel – mesélte Dr. Csima Gyula ügyvezető.

– Nagy szeretettel készítettük össze a csomagokat kollégáimmal. Reméljük, hogy ezzel az aprósággal örömöt tudnunk szerezni a kórház dolgozóinak – tette hozzá Bimbó Nikoletta logisztikai igazgató.

– Mindig hálásak vagyunk, ha támogatják munkánkat. Az pedig, hogy valaki kifejezetten minket, egészségügyben dolgozókat szeretne megajándékozni karácsony alkalmával, ezzel elismerve mindennapi áldozatos munkánkat, szívet-lelket melengető – mondta az átadás alkalmával dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház főigazgatója.

p-dev2

Eredeti cikk: https://www.baon.hu/kozelet/helyi-kozelet/boldogsaghormonokat-fuvarozott-a-korhazba-a-logisztikai-ceg-3472507/

A fotókat a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház készítette.

Dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház főigazgatója külön levélben köszönte meg és emléklappal ismerte el támogatásunkat.  

Igazgatói levél P-Dev

Emléklap P-Dev