Nagy örömmel jelentjük be, hogy a P-Development Kft. tagja lett a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestületének (NiT Hungary). Ez a megtiszteltetés összhangban áll cégünk alapvető értékeivel és céljaival, melyek közé tartozik a hazai közúti fuvarozói szakma jó hírének megőrzése és erősítése, a fuvarozói szakma hagyományainak ápolása, a magánvállalkozók érdekeinek képviselete és védelme, valamint a hazai fuvarozó vállalkozások piaci versenyképességének megőrzése és növelése.

A NiT Hungary kiemelkedő szerepet játszik a magyar fuvarozói szakmában, és elkötelezett a szektor egészének fejlesztése iránt. A szervezet aktívan képviseli a magánvállalkozók érdekeit a jogalkotókkal és a hatóságokkal szemben, naprakész információkkal látja el a tagjait, és számos szolgáltatást nyújt számukra, melyek megkönnyítik a mindennapi munkájukat.

Meggyőződésünk, hogy a NiT Hungary tagsága jelentősen hozzájárul cégünk további fejlődéséhez. A szervezettel való szoros együttműködés révén még hatékonyabban képviselhetjük a partnereink és ügyfeleink érdekeit, és hozzájárulhatunk a magyar fuvarozói szakma egészének erősödéséhez.

A P-Development Kft. csatlakozása a NiT Hungaryhoz a következő előnyöket biztosítja:

  • Hozzáférés a NiT Hungary széleskörű szolgáltatásaihoz és információihoz
  • Lehetőség a részvételre a NiT Hungary által szervezett szakmai rendezvényeken és képzéseken
  • Erősebb kapcsolatteremtés a hazai fuvarozói szakma szereplőivel
  • Hatékonyabb érdekképviselet a jogalkotókkal és a hatóságokkal szemben
  • Hozzájárulás a magyar fuvarozói szakma egészének fejlődéséhez

Büszkék vagyunk arra, hogy a NiT Hungary tagjai lehetünk, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy aktívan hozzájáruljunk a szervezet munkájához. Biztosak vagyunk benne, hogy ez a partnerség mindkét fél számára előnyös lesz.

Köszönjük a NiT Hungarynak a bizalmat!

A P-Development Kft. csapata